The house

After a complete renovation, our villa has become more ecological and more comfortable ? ?
Designed in 1979 by my grandfather to take advantage of the qualities of the landscape, it is based on the modern precepts of Mediterranean architecture: simple and adapted to the relief. Collioure being built on the mountain, the masons anchored it on a southern slope, with beautiful openings that let in the light. Its spiral staircase distributes spaces with human dimensions all open to the outside. In its small garden with espaliers, it houses local species and an original swimming pool carved into the rock.
Renovated with love to reinforce its qualities of comfort while following the requirements of the European Ecolabel, it is a unique secret spot in Collioure.

The owners

Caroline, a Collioure addict at birth, initiated Denis. From their time in Paris and Normandy, they have kept the best to design this house. heir experiences in events business, the environment industry, photography or real estate, have made them demanding, committed, and always curious to learn from others.

Our philosophy

Our villa is reserved for people who will be keen to feel at home. Everything has been thought out to combine well-being, simplicity, design, without forgetting nature, the climate change and its needs.

Fans of our Collioure and its surroundings, we like to share our discoveries with those who prefer human contact to internet platforms.

Let me join you in Collioure